Polgrmesteri Hivatal

Csapás utca felújítása: a testület lezárta a közbeszerzési eljárást

Szada Nagyközség Önkormányzat képviselő-testülete lezárta a Csapás utca felújításáról szóló közbeszerzési eljárást. A 10 napos szerződéskötési moratórium miatt leghamarabb 2024. április 22-én köthet szerződést az Önkormányzat a kivitelezővel.

Mint az már ismeretes, a képviselő-testület tavaly a 148/2023.(XI.23.) határozatával döntött arról, hogy többek között a Csapás utca felújítását a 2024-es évben megvalósítja. A döntés végrehajtása és a beruházás realizálása érdekében Szada Nagyközség Önkormányzata elkészítette a felújítás alapját képező műszaki dokumentációt, a tervezői költségbecslést, és megindította a közbeszerzési eljárást a kivitelező kiválasztására. 2024. április 10-én megtartott rendkívüli ülésén a képviselő-testület döntött a közbeszerzési eljárás lezárásáról, amelyet 6 igen szavazat és 1 tartózkodás mellett érvényesnek és eredményesnek hirdetett.

Az eredményhirdetéstől számított 10 napos szerződéskötési moratórium miatt leghamarabb 2024. április 22-én köthet szerződést az Önkormányzat a kivitelezővel. Reményeink szerint a munkaterületet minél hamarabb át tudjuk adni a kivitelezőnek, akinek azt követően 45 napos határideje lesz az utca felújítására. Azon vagyunk, hogy a szadaiak minél hamarabb birtokba vehessék a felújított Csapás utcát.


Utoljára frissítve: 2024 április 10. 13:30