Polgrmesteri Hivatal

Hulladékszállítási rend Szadán – 2021. IV. negyedév

A DTkH Kft. összefoglalója alapján tájékoztatjuk Önöket a kommunális, a házhoz menő csomagolási (szelektív) és zöldhulladék 2021. IV. negyedévi szállítási rendjéről.

A kommunális hulladékszállítás HÉTFŐI napon történik.

Házhoz menő csomagolási (szelektív) hulladékgyűjtés
október: 11., 25.
november: 8., 22.
december 6., 20.

A házhoz menő csomagolási (szelektív) hulladékgyűjtés menete
A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg a DTkH munkatársai szállítási alkalmanként a kihelyezett zsákkal megegyező (csomagolási hulladék gyűjtésére szolgáló, átlátszó színű, emblémás) adnak. Szállítási gyakoriságtól függetlenül, a megadott napon, az összegyűjtött csomagolási hulladék mennyiségi korlátozás nélkül  kihelyezhető bármely átlátszó zsákban. Kérjük, fokozott gondossággal járjanak el a hulladékok tömörítésével kapcsolatban, ezzel is csökkentve a tároláshoz szükséges hely, valamint a kihelyezésükhöz szükséges zsákok mennyiségét!
FONTOS! Az üveg (színes és színtelen öblös, üdítős, boros, pezsgős) gyűjtése kiöblítve, az üveg gyűjtőpont(ok)on történik!

Házhoz menő zöldhulladék-gyűjtés:
október: 4., 18.
november: 1., 15., 29.

A zöldhulladék-gyűjtésének menete
A kertgondozás során levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH Nonprofit Kft. által térítésmentesen rendelkezésre bocsátott zöld színű lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 100 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 1 m3 mennyiségben), a zöld zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon. A mindenkori begyűjtéssel egyidejűleg a DTkH munkatársai 2 db cserezsákot (zöld színű, emblémás) biztosítanak. Szükség esetén további zsákokat az alábbi értékesítési helyeken lehet beszerezni átadás-átvételi jegyzőkönyv aláírása ellenében az ingatlanhasználó, vagy meghatalmazottja, a közszolgáltatás számlafizetője nevére. A zsák átvételéhez személyes okmányok szükségesek, mivel a közszolgáltatás ellenértéke, 180 Ft/db), utólag a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. által kerül kiszámlázásra. Szállítási alkalmanként, ingatlanonként 2 db ingyenes zsák, valamint további „korlátlan” mennyiségű megvásárolt, kék színű, DTkH emblémás lebomló zsák helyezhető ki.

Ügyfélszolgálat és zsák értékesítés

cím

ügyfélfogadás

telefon

e-mail

honlap

Szada, Dózsa György út 127, Pati-ker Kft

Szada, Dózsa György utca 33- Stihl Viking Szakkereskedés És

Szerviz

 

 

-

 

 

-

 

 

-

 

 

-

DTkH Nonprofit Kft.

2100, Gödöllő, Dózsa

György út 69.

H: 7.00 - 19.00

Cs: 8.00-16.00

 

28/561-200

 

ugyintezes@dtkh.hu

 

www.dtkh.hu

Kérjük fokozott figyelemmel tájékozódjanak a helyszínek és nyitva-tartások tekintetében, mert a járványügyi helyzettől függően eltérhetnek a feltüntetetettektől!

Háttérinformáció
2020. november 1-jétől a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft., valamint a DTkH Nonprofit Kft. együttesen látja el a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatokat. Ennek keretében a DTkH Nonprofit Kft. Magyarország 214 településén nyújt hulladékgyűjtési és -szállítási szolgáltatást, míg a Zöld Híd B.I.G.G. Nonprofit Kft. a hulladékok átvételéről és megfelelő kezeléséről gondoskodik.


Utoljára frissítve: 2021 szeptember 20. 11:01