Polgrmesteri Hivatal

Indul az új óvodai beruházás: szakmai-műszaki partnereket választott az Önkormányzat

Szada Nagyközség Önkormányzata rendkívüli zárt ülést tartott 2022. június 9-én. Döntés született az épülő óvoda szakmai-műszaki feladatainak ellátására beérkezett árajánlatok kiértékeléséről, valamint pályázat kiírásáról a Szada Nova NKft. ügyvezetői munkakörének betöltésére.

Közbeszerzési feladatokat ellátót, tervezőt, műszaki ellenőrt és projektmenedzsert választottak az épülő óvodai beruházáshoz

Szada Nagyközség Önkormányzata a Székely Bertalan Óvoda és Bölcsőde bővítésére pályázatot nyújtott be, amely pozitív elbírálásban, közel 800 millió forintos állami támogatásban részesült. A pályázat alapján a Dózsa György út 63. szám alatt található épület átalakítása történik meg az alapterület növelésével, amit a szintén önkormányzati tulajdonú szomszédos telek területe tesz lehetővé.

A Magyar Államkincstár várhatóan napokon belül alá is írja a pénzösszeg folyósításához szükséges támogatási szerződést, de addig is, amint megérkezett a Pénzügymisztérium előzetes támogatói értesítése, az Önkormányzat azonnal megindította a szükséges ajánlatkérő eljárásokat. Így mire a várt pénzösszeg is megérkezik, már a lehető legrövidebb időn belül megköthetőek a munkálatok elindításához szükséges szerződések.

A testületi ülésen a beruházással kapcsolatos közbeszerzési és tervezési, továbbá műszaki ellenőri és projektmenedzseri feladatok ellátására beérkezett árajánlatok kiértékelése történt meg.

A Képviselő-testület a projekt közbeszerzési feladatainak ellátására beérkezett árajánlatok közül a Dobsa Kft.-t minősítette nyertes ajánlattevőnek, a tervezési feladatok ellátására beérkezett árajánlat alapján a PÉAN GENERAL KFT.-t bízza meg a feladat ellátásával, a műszaki ellenőri feladatainak ellátására beérkezett árajánlatok közül a VOLMER KFT.-t minősítette nyertes ajánlattevőnek, a projektmenedzseri feladatok ellátására pedig magánszeméllyel köt szerződést.

Pályázat a Szada Nova NKft. ügyvezetői munkakör betöltésére

Közel 10 és fél évnyi munkavégzést követően Illés Szabolcs, a Szada Nova NKft. ügyvezetője kezdeményezte munkaviszonya közös megegyezéssel történő megszüntetését. Ennek 2022. június 16-i hatállyal történő elfogadása mellett arról is határozat született, hogy a munka mielőbbi, zökkenőmentes folytatása érdekében az Önkormányzat, mint a Szada Nova NKft. alapítója és 100 százalékos tulajdonosa, azonnal pályázatot hirdet a Kft. ügyvezető munkakörének mielőbbi betöltésére.


Utoljára frissítve: 2022 június 09. 18:01