Polgrmesteri Hivatal

Karácsonyi csomagot kaptak a szadai idősek

Szadán már hosszú évekre visszanyúló hagyománya van az idősebb, hetvenedik életévüket betöltött lakosok tiszteletének és megbecsülésének.

Img 2195

Számukra az önkormányzat a karácsonyi időszakhoz kötődően ajándékcsomag összeállításával kedveskedik. Az elmúlt években az ajándékozás személyesen, egy külön erre a célra összehívott rendezvény keretében történt meg. A mindannyiunk számára ismert okok és az idősek egészségének védelme miatt idén ez nem volt lehetséges, azonban a tiszteletadás és az ajándékozás hagyományát a járványhelyzet közepette sem kívánta az önkormányzat megszakítani, így az 500 érintettet Szada nagyközség polgármestere, alpolgármesterei és a képviselő-testület tagjai közösen keresték fel, és adták át részükre az összeállított csomagokat.

Img 2197
Img 2241
Img 2274
Img 2187

Köszönjük támogatóink, a BioTechUSA, a Gödöllő Coop Zrt., a Mondi Szada Kft., a Santé Magyarország Kft. és Molnár Illés egyéni vállalkozó felajánlásait! Amennyiben Ön nem kapta meg csomagját, kérjük jelezze az önkormányzat elérhetőségei valamelyikén.

 


Utoljára frissítve: 2021 november 10. 13:21