Polgrmesteri Hivatal

Levegőminőséggel kapcsolatos lakossági kérdőívet állított össze a Kormányhivatal

A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Főosztályának Levegő- és Zajvédelmi Osztálya elkészítette a Budapest és környéke Iégszennyezettségi agglomerációra vonatkozó, a levegő minőségének javítását célzó intézkedési tervet, amelynek végrehajtásával a Iégszennyezettségi határértékek betartása a lehető legrövidebb időn belül biztosítható azokon a területeken, amelyek esetében a levegő kén-dioxid, nitrogén-dioxid, PM10, PM2,5, ólom, benzol vagy szén-monoxid szintje az éves levegőminőségi értékelés alapján meghaladja a határértéket.

A kormányhivatal a témában egy kérdőívet állított össze, amelynek célja a lakosság környezeti levegő minőségére hatással Iévő jellemzőinek, szokásainak megismerése. A kérdőív személyes adatot nem gyűjt, anonim, és kitöltése önkéntes. A beérkező adatok az Intézkedési Terv felülvizsgálata során kerülnek majd felhasználásra.

A kérdőív az alábbi linken tölthető ki:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=jOv7ZTsve0WM5FeU6z78TNkX0_kzlr1Br2RYeXrlb2NURE9GNUpaNjRONElDMzFSS00wUkJTNU81Qy4u    

Köszönjük segítségüket!


Utoljára frissítve: 2022 április 14. 12:08