Polgrmesteri Hivatal

Polgármesteri ünnepi köszöntő

Lajos

KEDVES ÜNNEPLŐ SZADAI LAKOSOK!

Az év utolsó hónapja a csodák heteivel telnek. Ilyenkor feldíszítjük házainkat, lelkünket, és izgatottan várjuk az ünnepi időszakot. Pár napja már teljes az adventi koszorú, amelyen hétről-hétre növekedett a fény, és így ismét közelebb kerülünk Jézus születéséhez. A karácsony a kereszténység második legnagyobb ünnepe, azonban fontos, hogy az ünnep tényleg ünnep legyen, tehát szeretettel és figyelemmel forduljunk egymás felé. Tárjuk ki szívünket, forduljunk embertársaink felé segítő szándékkal. Ebben az időszakban, emberi kapcsolatainkban az összetartozás érzése felerősödik és mindannyian azt kívánjuk, bárcsak örökre így maradna és minden nap éreznénk ezt a csodát! Ez a csoda azonban elmarad, ha csak a csillogó ajándékokban, feldíszített karácsonyfákban és a roskadozó ünnepi asztalokon keressük. A kimondott kedves szavaink, jókívánságaink legyenek őszinték és tetteink is tükrözzék, mennyire fontosak számunkra szeretteink és barátaink.

Kívánok Önöknek szeretteik körében eltöltött meghitt, boldog karácsonyi ünnepeket, és kívánom mindannyiunknak, hogy maradjon meg a szeretet a szívünkben az év minden napján!

Végül pedig emlékezzünk Böjte Csaba karácsonyi üzenetére: „a boldogság benned van és ezt te odaajándékozhatod Istennek nevében társadnak, gyermekednek, mindenkinek. Tedd meg alázattal, hisz erre születtél!”

Pintér Lajos
Szada Nagyközség polgármestere


Utoljára frissítve: 2022 december 23. 10:44