Polgrmesteri Hivatal

Szada bevezette a MUNIPOLIS kommunikációs alkalmazást

Információk az útlezárásokról vagy a lakosság részvételével zajló projektekről, a legfrissebb hírek közlése – annak érdekében, hogy mindezeket a lehető leggyorsabban eljuttassa a lakókhoz, Szada Nagyközség Önkormányzata egy új mobilalkalmazást ajánl, a MUNIPOLIS-t.

4 Old

Az alkalmazást közösségek, egyesületek, önkormányzatok és intézmények számára fejlesztették, hogy könnyen és gyorsan kapcsolatba léphessenek a lakossággal. Az iOS- és Android-rendszerekre könnyen letölthető MUNIPOLIS kiegészíti a település honlapját, és lehetővé teszi, hogy a hivatal napi szinten kommunikáljon az alkalmazás felhasználóival. Egy esetleges utcalezárásról vagy viharhelyzet miatti biztonsági figyelmeztetésről a lakók percek alatt értesülhetnek ezen keresztül. Gyors, egyszerű, adatvédelmi szempontból biztonságos és mindenki számára díjmentesen elérhető.     

Az új alkalmazás nemcsak üzenetek küldésére szolgál, hanem a fontos témákban való aktív részvétel egyszerűsítésére is. Szada Nagyközség Önkormányzata a digitális hirdetmények közzététele mellett online közvélemény-kutatás érdekében konkrét közéleti kérdéseket tehet fel megvitatásra, a MUNIPOLIS felhasználói pedig megoszthatják véleményüket a témáról. Az alkalmazás mindemellett egyéb funkciókat is kínál, például eseménynaptárat és időjárás-jelentést is.

Hogyan lehet regisztrálni? A MUNIPOLIS alkalmazásként működik az okostelefonokon, de a szolgáltató honlapján keresztül is elérhető az interneten. Ha szeretné használni az alkalmazást, egyszerűen keressen rá a „MUNIPOLIS” kifejezésre a Google Play áruházban vagy App Store-ban, és töltse le!

Regisztrálni a www.szada.munipolis.hu/regisztracio címen is lehet a MUNI­POLIS rendszerén keresztül. A honlapon keresztül történő regisztráció során meghatározhatja, hogy milyen információk érdeklik, és kiválaszthatja a megfelelő csoportokat. A regisztráció módjától függetlenül ajánljuk, hogy adja meg telefonszámát és lakóhelyét, hogy váratlan eseményről (pl. balesetek, útlezárások) gyorsan értesülhessen.


Utoljára frissítve: 2023 június 28. 16:34