Polgrmesteri Hivatal

Tizenkét újszülött szülei kaptak babacsomagot

Pintér Lajos, Szada Nagyközség polgármestere a november végén és a decemberben született szadai gyermekek szüleinek babacsomag formájában adta át az önkormányzat támogatását. A támogatási forma keretében újabb tizenkettő újszülött szülei vehettek át babacsomagot.

Immár tizenöt hónapos az a rendelet, amely alapján minden szadai gyermek születésekor egyszeri természetbeni támogatást biztosít Szada Nagyközség Önkormányzata a gyermeket saját háztartásában nevelő törvényes képviselő részére. A születéshez nyújtott támogatás mértéke gyermekenként egységesen 10 000 forint, melyet a rendelkezés szerint babacsomag formájában kapnak meg az érintettek.

A Pintér Lajos polgármester által átadott babacsomagok az egyedi, Galga-menti fehérhímzéses, az újszülöttek monogramjaival ellátott, Dr. Dulai Sándorné Éva néni és segítő társai keze munkáját dicsérő előkén túl pelenkacsomagot, törölközőt, plüss szundikendőt, tusfürdőt, a Haramia gyerekcipőbolt jóvoltából vásárlási utalványt, és új elemként az Erdőkertesi Stilianos Babauszoda felajánlása nyomán ajándékkupont tartalmaznak.

Köszöntjük Tiána Jázmint, Abigélt, Júliát, Áron Maximiliánt, Tamás Bendegúzt, Marcellt, Zsófiát, Ronint, Olivért, Zsuzsannát, valamint az ikerpár Noelt és Mirát.


Utoljára frissítve: 2022 január 21. 09:15