Polgrmesteri Hivatal

Zajlik a menetrendek társadalmi egyeztetése – Várjuk észrevételeiket!

Az országos, elővárosi és regionális személyszállítási közszolgáltatások megrendelője az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Az ITM felhatalmazása alapján a helyközi közforgalmú közlekedés szervezésében a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóság Közszolgáltatási Központja is közreműködik, valamint koordinálja a menetrendek társadalmi egyeztetésének folyamatát.

A KTI Közszolgáltatási Központja a 2021. december 12-től életbe lépő 2021/2022. évi vasúti és autóbusz menetrendeket érintő, járási menetrendi egyeztetéseit – a kialakult veszélyhelyzeti elrendelésre való tekintettel – az idei évben ismételten elektronikus formában tartja meg, és várja a begyűjtött lakossági észrevételeket Szada Nagyközség Önkormányzatától is.

Arra kérjük Önöket, hogy osszák meg velünk a települési menetrendet érintő észrevételeiket május 12-ig a szada@szada.hu e-mail címen. A beérkezett javaslatokat önkormányzatunk dolgozza fel és továbbítja a KTI részére.

Az egyeztetési folyamat végén mind a felvetéseket, mind az ezekre megfogalmazott szakmai válaszokat tartalmazó összefoglalókat megküldik részünkre, amelyet megosztunk a szadai lakosokkal.

Várjuk észrevételeiket és köszönjük együttműködésüket!


Utoljára frissítve: 2021 május 05. 15:04