Polgrmesteri Hivatal

Februárban hét újszülött kapott babacsomagot

Februárban is szépen gyarapodott Szada lakossága. Hét újszülött szüleinek Pintér Lajos, a nagyközség polgármestere adta át babacsomag formájában az önkormányzat támogatását.

Egy októberi rendeletnek megfelelően minden szadai gyermek születésekor egyszeri természetbeni támogatást biztosít Szada Nagyközség Önkormányzata a gyermeket saját háztartásában nevelő törvényes képviselő részére. A születéshez novembertől nyújtott támogatás mértéke gyermekenként egységesen 10 000 forint, melyet a rendelkezés szerint babacsomag formájában kapnak meg az érintettek. A novembertől nyújtott támogatás keretében februárban hét szadai újszülött kapott babacsomagot.

A Pintér Lajos polgármester által átadott babacsomagok az egyedi, Szada feliratú, Galga-menti fehérhímzéses, az újszülöttek monogramjaival ellátott, Dr. Dulai Sándorné Éva néni és segítő társai keze munkáját dicsérő előkén túl pelenkacsomagot, törölközőt, plüss szundikendőt, tusfürdőt, és a Haramia gyerekcipőbolt jóvoltából vásárlási utalványt tartalmaznak.

Köszöntjük Bencét, Ágoston Zentét, Zsanka Miát, Lillát, Szimonettát, Dominik Jánost és Artúrt!

 

Img 2802
Img 2805
Img 2807
Img 2810
Img 2813
Img 2822

Utoljára frissítve: 2021 március 04. 13:31