Polgrmesteri Hivatal

Június 16-tól újra fogad ügyfeleket a Polgármesteri Hivatal

Újra ülésezhet a képviselő-testület, és a hivatal munkatársai is fogadják az ügyfeleket.    

A Kormány - rendkívüli jogrendért felelős munkacsoportja javaslatára - úgy döntött, hogy június 15-étől az önkormányzatok testületei a korábbi, a veszélyhelyzet előtti rendnek megfelelően ülésezhetnek. A Magyar Közlöny 2021. június 5-i számában megjelent rendelkezés alapján Szada Nagyközségben is visszaállhat a testületi és bizottsági ülések - tavaly november óta szüneteltetett – rendje.

Ezzel párhuzamosan a Szadai Polgármesteri Hivatal is újra kinyitja kapuit az ügyfelek előtt. Első ízben június 16-ától kereshetőek fel személyesen a hivatal munkatársai az alábbiak szerint:

Hétfő:             8:00 -16:00
Szerda:            8:00- 16:00
Péntek:            8:00-12:00

A személyes ügyintézés során egy irodában egy időben csak egy ügyfél tartózkodhat. Kérjük, az épület előtt a szabadtéren várakozzanak! A maszk viselésére és a távolságtartásra, valamint a kézfertőtlenítő használatára továbbra is a jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályozások vonatkoznak!

Továbbra is azt kérjük Önöktől, hogy amennyiben az ügyintézéshez nem feltétlenül szükséges személyes megjelenésük, telefonon vagy e-mailben (szada@szada.hu) kérjék munkatársaink segítségét, illetve személyes ügyintézés céljából egyeztessenek időpontot az ügyintézőkkel.

A Polgármesteri Hivatal június 30-tól július 2-ig technikai okok miatt zárva tart.

Ezúton hívjuk fel a figyelmet arra is, hogy az Önkormányzat döntése értelmében a Polgármesteri Hivatal 2021. július 26. és augusztus 6. között igazgatási szünetet tart – csupán ügyelet lesz a halaszthatatlan ügyek intézésére!

A képviselő-testület a nyári szünetét követő első rendes ülését 2021. szeptember 30-án fogja tartani.

Kellemes nyarat, jó egészséget és megérdemelt pihenést kívánunk mindenkinek!

Szada, 2021. június 14.

 

                                                                                              Dr. Finta Béla s.k.

                                                                                                        jegyző


Utoljára frissítve: 2021 június 14. 09:38