Polgrmesteri Hivatal

Köszöntő

Kedves Látogató!
Szeretettel köszöntjük Szada új információs és hírportálján!

Nagy izgalommal és örömmel mutatjuk be Önöknek e mára virradóra élesített honlapot.
Amikor az új weboldalt terveztük, az áttekinthetőségre és a hírek szöveges, képi és videós kiemelésére nagy hangsúlyt fektettünk, csak úgy, mint a modern, friss megjelenésre.

A designt Juhász András grafikus tervezte, aki munkáival mindig felülmúlja az elképzeléseinket. A programozási munkákat Szabó Gábor végezte, aki nem ismert lehetetlent, amikor újabb és újabb igényeket támasztottunk felé. A képi anyagokat Udvarnoki Istvánnak és Papp Tibornak köszönhetjük, de néha Polgár Gyula fotói is feltűnnek az oldalon.
Kocsis Tamás immáron 15 éve gondozza a mindenkori szada.hu-t. Köszönjük neki, hogy a régi verziók a későbbiekben is elérhetők lesznek és továbbra is erősíti lelkiismeretes és gyors munkájával csapatunkat. Ezen kívül nagyon sokan segítettek minket információkkal vagy csak jó meglátásaikkal, nekik is nagyon köszönjük a közreműködést!

A weboldalt szinte az utolsó percig töltöttük, csiszolgattunk és eltökélt szándékunk folyamatosan tökéletesíteni és bővíteni a tartalmát. Mindazonáltal köszönettel fogadjuk, ha az esetleges tartalmi hibákra vagy hiányosságokra felhívják figyelmünket.

Nagyon szeretnénk, ha Szada lakosai azzal a megelégedéssel böngésznék ezt az új portált, hogy informatív és mindig naprakész tartalma miatt érdemes ide időről időre visszalátogatni!

Kellemes böngészést, felfedezést kívánunk!

Pintér Lajos polgármester és Tóth Éva projektvezető, kommunikációs munkatárs


Utoljára frissítve: 2020 május 12. 13:15