Polgrmesteri Hivatal

Nem lesz újabb benzinkút Szadán, nem értékesíti az önkormányzat az erdős területet

Szada Nagyközség Önkormányzat szigorú szerződéses feltételeit nem fogadta el a Szada 2745 helyrajzi számú ingatlanra adásvételi ajánlatot benyújtó GAS-O-LINE 2003 Bt., így a terület értékesítése nem történik meg.

Lidllel Szemben

Korábban a GAS-O-LINE 2003 Bt. képviselője egyedi benzinkút létrehozását célzó kérelmet és a Szada 2745 helyrajzi számú ingatlanra vételi ajánlatot nyújtott be Szada Nagyközség Önkormányzata felé. Az önkormányzat által megfogalmazott feltételek szerint a művelési ág változásával a vevő a Fejlesztési Terület beépítésével számolt alapterület minden négyzetmétere után 5.000 forintot fizetett volna az önkormányzatnak, továbbá a tervezett benzinkúthoz kapcsolódó csomópont kiépítését, valamint a tervezett benzinkút és a lakóingatlanok között közel 5 ezer négyzetméter terület erdősáv kialakítását és annak gondozását kellett volna vállalnia. A szerződéstervezet szerint vevőnek 2024. június 30-ig meg kellett volna valósítania a beruházást.

A vételi szándékot benyújtó GAS-O-LINE 2003 Bt. az önkormányzat által megfogalmazott feltételeket összességében nem fogadta el, így a területet Szada Nagyközség Önkormányzata nem értékesíti.


Utoljára frissítve: 2022 február 24. 10:32