Polgrmesteri Hivatal

Szadán is nagy pusztítást végzett az éjszakai vihar

Szadán is nagy pusztítást végzett az éjszakai vihar, több helyen fákat csavart ki, elektromos és távközlési vezetéket rongált meg.

Több helyről érkezett bejelentés, az Önkormányzat munkatársai bejárásuk alkalmával, felmérték a károkat. A legsúlyosabb esetekben a Katasztrófavédelem egységei, egyéb esetekben a Szada Nova Kft. és szerződött partnerei megkezdték a veszélyhelyzet elhárítását, a károk csökkentésére irányuló munkákat. Azonban a kidőlt fák, letört ágak, elmosott útszakaszok helyreállítása, hosszasabb időt igénylő munkafolyamat, melyek befejezéséig szíves türelmüket kérjük.

Ezúton szeretnénk megköszönni a lakókörnyezetük rendbe tételében való részvételt, azon lakosoknak, akik idejüket és energiájukat nem sajnálva, megkezdték a vihar után hagyott törmelék/hordalék eltakarítását.

A bejelentéseket továbbra is a Szadai Polgármesteri Hivatal Műszaki irodájára szíveskedjenek megtenni:

Cím: 2111 Szada, Dózsa György út 88.
E-mail: muszak1@szada.hu
Telefon: 06302074793

A közösségi média felületein történő közlés nem minősül hivatalos bejelentésnek, valamint a követhetetlensége miatt nem nyújt garanciát arra, hogy eljut az illetékesekhez, ezért javasoljuk a fentebb megadott hivatalos csatornák használatát.


Utoljára frissítve: 2021 augusztus 09. 16:59