Polgrmesteri Hivatal

Ünnepeljük együtt a SZADAI KÖZSÉGI PIAC első születésnapját!

Éppen egy éve nyitotta meg kapuit a szadai közönség előtt a Szadai Községi Piac. Ünnepeljük együtt az eseményt! 2022. július 2-án programokkal várjuk az egész családot!

Időpont: 2022. július 2. (szombat), 15:00-20:00

Helyszín: 2111 Szada, Ősz u. 4.

Programok az egész család számára:   

Tintanyl

15:00 - Farkasházy Réka és a Tintanyúl koncert

Farkasházi Réka 2006-ban kezdett bele nagy álma megvalósításába, hogy a kortárs gyermekvers irodalmat népszerűsítse országszerte, zenei köntösben. Az öttagú zenekar nagy igénnyel választja ki a szövegeket, írják a dalokat, valamint nagy gondot fordítanak a hangszerelésre és a minden esetben élő előadásra. Az egész családot szólítják meg, hogy a minőségi együtt töltött idő szülő és gyerek között valóban megvalósuljon a koncertjeiken vagy otthon, az albumaik meghallgatása közben.

Kodachrome

17:00 - Kodachrome akusztikus duó koncert

Valamikor a kilencvenes években két srác Magyarország két különböző pontján, elsősorban szüleik remek zenei ízlésének köszönhetően nemcsak az éppen aktuális irányzatok zenéit, hanem Simon and Garfunkel számokat hallgat a vasárnapi ebédhez, a kocsiban, elalváshoz, nyúlósra hallgatva a kamu borítós, csempészett válogatáskazikat. A Kodachrome egy olyan akusztikus duó, ahol a jól ismert dalok, mint a „Sound of silence”, a „Mrs. Robinson” vagy a „Scarborough fair” Jobbágy Bence és Méhes Adrián előadásában szólalnak meg, közelebb hozva az örök érvényű Paul Simon dalokat a ma emberéhez.

Dos Diavolos

19:00 - Dos Diavolos akusztikus duó koncert

Ganxsta Zolee-t nem kell bemutatni ma már senkinek. Takács Vilkó neve is sokaknak ismerősen csenghet, hiszen főként a Ganxsta Zolee és a Kartel gitárosaként ismerhetjük. Ők ketten 2019-ben indították útjára, a Dos Diavolos akusztikus duót és idén végre elérkezettnek látták az időt, hogy megmutassák első közös albumukat, ami az Egyenesen a mocsárból címet kapta. Mire számíthattok a koncert során? Mocskos déli blues-ra két akusztikus gitárral, aligátorokkal, hamisítatlan, gőzölgő mocsári hangulattal.

A koncertek után Dj. Drewand gondoskodik a további jó hangulatról!

GYEREKEKNEK: játékok, ugrálóvár.

Finom ételek és italok, palacsinta, kürtőskalács, fagyi, BBQ ételek, ételkóstolók, koktélok.

A belépés és a programok INGYENESEK!

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Szada Nagyközség Önkormányzata


Utoljára frissítve: 2022 június 21. 11:59