Polgrmesteri Hivatal

Várjuk véleményüket Szada új településfejlesztési koncepciójáról!

Elkészült Szada Nagyközség új településfejlesztési koncepciójának munkaanyaga. Észrevételeiket, véleményeiket a muszak3@szada.hu e-mail címre 2021. augusztus 26-ig várjuk.

Szada Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete döntött a település településrendezési eszközeinek felülvizsgálatáról és ennek megalapozására egy új településfejlesztési koncepció kidolgozásáról. A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet és Szada Nagyközség Önkormányzati képviselő-testületének a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 13/2017. (VII. 19.) önkormányzati rendelete értelmében a településfejlesztési koncepció tervezetét társadalmi egyeztetésre kell bocsátani.

Az elkészült munkaanyag partnerségi egyeztetése a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet értelmében kizárólag elektronikus úton történik.

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek! A módosítással kapcsolatos észrevételeiket is kizárólag elektronikus úton küldhetik meg 2021. augusztus 26-án 10:00 óráig a muszak3@szada.hu email címre.

„Kevés, hogy önmagában csak álmaink legyenek, ha nincs jövőképünk, ha nem tűzünk ki konkrét köztes állomásokat, és ha nem tervezzük meg az odavezető utat, akkor csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem jutunk el a célig. Tervezés nélkül nem jutnánk el sehova.”
Kemény Dénes


Utoljára frissítve: 2022 március 21. 09:32