Polgrmesteri Hivatal

Zöld zsákok átvétele a Szadai Községi Piacon

A DTkH Nonprofit Kft. díjmentesen biztosítja a lakosság részére a zöldhulladék gyűjtésére szolgáló zsákok éves mennyiségét, szerződött ingatlanonként 32 darab zöld zsákot. A zöld zsákok átvételére a közszolgáltató márciusban két napot jelölt meg, azonban a közszolgáltatási szerződéssel rendelkező 1.702 háztartás alig több mint harmada, 650 jogosult vette át a zsákokat. Szada Nagyközség Önkormányzata magára vállalja a megmaradt zöld zsákok kiosztását és a kapcsolódó regisztráció elvégzését.

A zöld zsákok átvételére péntekenként van lehetőség a Szadai Községi Piacon (2111 Szada, Ősz utca 4.) 15:00-18:00 óra között Molnár Csaba piacfelügyelőnél. Az átvételnek határideje nincs.

A zsákok átvételekor szükséges bemutatni a személyi igazolványt, lakcímkártyát és a hulladékgazdálkodási számlát! Amennyiben más jogosult zsákjait is szeretné valaki átvenni, akkor annak a személynek a lakcímkártyájával és hulladékgazdálkodási számlájával megteheti!

Abban az esetben, ha valaki a megadott időpontban nem tudja átvenni az ingyenes zsákokat, előre egyeztetett más időpontban is megteheti. Kérjük ez ügyben keressék kollégánkat, Molnár Csabát a 06/30 134-46-23-as telefonszámon.

A kép illusztráció.


Utoljára frissítve: 2022 április 01. 12:45